NIEUW:
IK ADEM DUS IK ONTSPAN!

 "Je zenuwen de baas zijn, dat is soms een hele klus!"

Een regelmatige voetreflexmassage helpt je al een heel eind op weg, maar de dagdagelijkse realiteit duwt ons soms ongewild en op een onbewaakt moment weer het zenuwstraatje in. Gevolg: hartslag verhoogt, de bloeddruk volgt en ja, je voelt je niet lekker en van het ene komt het andere...

 

"Hoe kan je je dan zelf helpen om te kalmeren?"

Wel, met de juiste ademhalingstechniek keert de rust in je lichaam terug. De meesten onder ons ademen oppervlakkig en bij stressperiodes resulteert dit dan vaak in hyperventilaties. Simpelweg door het aanleren van de juiste techniek kan dit probleem worden vermeden en blijf jij toch volledige controle houden over wat er met jou en rondom jou aan het gebeuren is.

 

"Leren ademen? Is dit niet een beetje ver gezocht... Werkt dit wel?"

Deze techniek wordt niet alleen gebruikt door relaxatietherapeuten, maar ook door geschoolde zangers. Zo krijgen ze de nodige steun en adem om moeilijke aria’s of liederen te zingen. Zelf heb ik dit ook mogen ondervinden in de periode dat zang nog een van m'n oversizede hobby's was.
Op de juiste manier ademen is makkelijk aan te leren en eens je er meester van bent, kan je zorgen voor je eigen ‘stress-relief’.


De juiste ademhalingstechniek aanleren wordt aangeboden in sessies van een half uur. 
Kostprijs : 30 euro.